Συνολικές προβολές σελίδας

Η λίστα ιστολογίων μου

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μπάνιο στη βροχή



Καλά έχω κάτι ιδέες, φοβερές ώρες, ώρες.
Μόλις είχα βγει απ την τράπεζα χτες και πήγαινα προς το Δημαρχείο, λίγο πιο κάτω, όταν λαχτάρισα τη θάλασσα. Πέταξα ρούχα παπούτσια και βούτηξα με το σλιπάκι. Μούρλια ήταν. Μόνο που άρχισε να βρέχει. Και σιγά μη φοβηθεί ο λουόμενος τη βροχή. 

Τα ρούχα μου όμως; Τα θυμήθηκα όταν βγήκα. Μούσκεμα.
Ναι και τα παπούτσια.


3 σχόλια:

lampros είπε...

Γς καλησπέρα, είμαι ο Λάμπρος απο τον Σαραντάκο. Όπως σου είχα πεί, θα ήθελα την γνώμη σου για το Γεωπονικό. Η μικρή μου κόρη Δανάη πέρασε εκεί αν και ήθελε βιολογία, αλλα δεν πέρναγε Αθήνα, και λόγο οικονομικών δυσκολιών είχαμε συμφωνήσει να μη πάει στην επαρχία. Ρώτησα κάποιους γνωστούς και φίλους επιστήμονες, για το γεωπονικό μετά τις πανελλήνιες που φαινόταν οτι μάλλον δεν έπιανε βιολογία Αθήνας, και οι δυο πρώτοι (Ορθοδοντικός γναθοχειρουργός ο ένας, φίλος μου, Γερογιάννης Θανάσης, ορθοπαιδικός ο άλλος, Σάρας Μανόλης φίλος μου) μου είπαν, τι να την κάνει την βιολογία, στην Ελλάδα δεν έχει μέλον, και αν δεν έχεις κάποιο γνωστό έξω, είναι δύσκολο να σταδιοδρομήσει. Οι δύο γνωστοί μου, ο Λεβάκος Γιάννης ορθοπαιδικός, και ο Κώττας Γιώργος, εκτός που είπαν τα ίδια, είπαν επίσης πολύ καλά λόγια για το Γεωπονικό, ειδικά ο Κώττας ήταν αυτός που με έπεισε για την φυτική παραγωγή,μια και ο γιός του είναι τώρα στο πέμπτο έτος στην βιοτεχνολογία, και μου είπε οτι αν είχε τώρα επιλογή, θα διάλεγε την φυτική παραγωγή. Έχοντας πλήρη άγνοια επι του θέματος, μίλησα με την κόρη μου, και την έφερα σε επαφή με τον γιατρό και τον γιό του, και πείσθηκε και αυτή. Το καλό είναι οτι έχω και μια ανιψιά στην τεχνολογία τροφίμων, που κι΄αυτή για κτηνίτρος ήθελε να πάει, αλλα της προέκυψε Γεωπονικό, αλλα είναι πολύ ευχαριστημένη. Η μεγάλη μου βλακεία, είναι που δεν ρώτησα τον καθ΄ύλην αρμόδιο, δηλαδή εσένα, η αλήθεια είναι όμως, οτι δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς ήσουν - είσαι (οχι οτι έχω καταλάβει τώρα, θα έλεγα οτι είσαι τρελοκομείο σκέτο, με την καλή έννοια, όπως λένε εμένα οι περισσότεροι) σίγουρα όμως είσαι πολύ καλός επιστήμονας (και καθηγητής;) με οτι αυτό συνεπάγεται. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σου και την γνώση σου επάνω στην φυτική παραγωγή, και ποιές δυνατότητες εξέλιξης μπορεί να έχει η Δανάη, που τις αρέσει πολύ η γενετική (ο κυριώτερος λόγος που ήθελε βιολογία)και αν γνωρίζεις τι επιχειρηματικές δυνατότητες μπορούν να προκύψουν απο την φυτική παραγωγή. Συγνώμη για το σεντόνι, ελπιζω να μη σε κούρασα.
Ευχαριστώ

Caktos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
lampros είπε...

Aδελφέ εν Βίλχελμ Ράϊχ Γς (ώρες ώρες δεν παίζεσαι) ευχαριστώ που μου απάντησες, και για την προσφορά βοήθειας για την Δανάη. Είμαι κι εγώ της άποψης, οτι τα παιδιά τις περισσότερες φορές, δεν χρειάζονται καμιά βοήθεια. Άλλωστε απο τα γεννοφάσκια της (απο 6 μηνών) ήταν κυρίως στην κολύμβηση, συν μπαλέτο, ρυθμική, στίβο,κλπ, (εγώ πέρα απο τρείς απλές τεχνικές για να σκοτώνει αν βρεθεί σε δύσκολη θέση, δεν τις έδειξα κατι άλλο, δεν ήθελα να με βλέπει σαν δάσκαλο ή να την καπελώσω) έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα μπορούσε να έχει ενα παιδί των προηγούμενων 18 ετών (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) μια και μεγάλωσε με την αρχή της οικογένειας, δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις δεν υπάρχουν.
Θα δω και τον Alexis, για περισσότερες πληροφορίες, ευχαριστώ και πάλι.
Το ε-μαιλ το αποθήκευσα σβήστο, αν βρίσκω κάτι αξιόλογο θα σου το στέλνω. Θα σου στείλω κάτι για να έχεις και το δικό μου, αν και μάλλον θα στο έχουν στείλει.