Συνολικές προβολές σελίδας

Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η Πριγκίπισσα Ειρήνη





Γς είπε
Ορίστε.
Απολαύστε ονόματα γαλαζοαίματων, που ήσαν στο Τατόι προχτές στο μνημόσυνο για τα 50 χρόνια από το θάνατο του Παύλου:*
Κι η Πριγκίπισσα Ειρήνη, που ζει μόνιμα στην Ισπανία, κοντά στην αδελφή της,


Ο Κάκτος  έχει να την δει, ζωντανά από το 1959.
Στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης.
Εγώ 15άρης, μέσα στο Λεωφορείο Βύρωνας-Ακαδημία και η 17άρα πριγκηπέσα στο πίσω κάθισμα μιας μαύρης βασιλικής λιμουζίνας.
Ένα μικρό τράφικ και βρεθήκαμε πολύ κοντά. Τη χάζευα. Ξεφύλλιζε το περιοδικό
Life, κι ούτε σήκωσε τα μάτια της να με δει.
——————-
* Ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος, η Βασίλισσα Άννα-Μαρία, ο Πρίγκιπας Παύλος, η Πρίγκιπισσα Μαρί-Σαντάλ και τα τέκνα τους Πριγκίπισσα Ολυμπία, Πρίγκιπας Κωνσταντίνος, Πρίγκιπας Αχιλλέας, Πρίγκιπας Οδυσσέας και Πρίγκιπας Αριστείδης, η Πριγκίπισσα Αλεξία, ο Πρίγκιπας Νικόλαος με την Πριγκίπισσα Τατιάνα, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Ειρήνη και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα Μιχαήλ.
Από την Βασιλική Οικογένεια της Ισπανίας: η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Διάδοχος του Ισπανικού Θρόνου Φελίπε με την σύζυγό του Πριγκίπισσα Λετίσια, η Ινφάντα Ελένα και η Ινφάντα Κριστίνα. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Βασιλεύς Σιμεών της Βουλγαρίας, ο Διάδοχος Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η Αρχιδούκισσα Έλεν της Αυστρίας, ο Μαρκήσιος και η Μαρκησία του Baden, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα Ludwig του Baden, η Πριγκίπισσα Welf-Heinrich του Ανόβερου, η Πριγκίπισσα Τατιάνα με το σύζυγό της Dr John Fruchaud και ο Κόντες με την Κοντέσσα Hans-Veit zu Toerring.






Δεν υπάρχουν σχόλια: