Συνολικές προβολές σελίδας

Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

2009 Heil Hitler



Με το που μπήκε στο θάλαμό μας άρχισε να μας μιλάει με πάθος για τα πιστεύω του.
Θα χειρουργείτο κι αυτός, όχι όμως για καρκίνο, όπως εγώ. Αρα είχαν μεγάλες ελπίδες η Ομόνοια, το Μεταξουργείο, η Κυψέλη να τον ξαναδούν τα βράδια να κυνηγάει αλλοδαπούς, μετανάστες. Οι μαύροι ήταν ο αγαπημένος του στόχος.

Μου απαριθμούσε τα κατορθώματα του με τους βρωμοαράπηδες τόσο παραστατικά, που απορούσα που βρίσκει αυτή τη ζωντάνια και τη λεβεντιά.
Σε μια στιγμή μάλιστα σηκώθηκε από την καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι μου και χαιρέτισε πατριωτικά, χιτλερικά, νεοναζιστικά.
Τον αποθανάτισα (φωτό).

Κι αμέσως μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπήκε στο θάλαμο μια γυναίκα.
Μας πλησίασε και του είπε «Καλημέρα» με ένα τεράστιο χαμόγελο.
Σάστισε. Καλημέρα, ψέλλισε.

-Η γυναίκα μου του είπα.


(που κατάγεται από την υποσαχάριο Αφρική και είναι πιο μαύρη από το κατράμι)

12 σχόλια:

Η Κουρούνα είπε...

Αφού είχε την τσίπα να σαστίσει και κατάφερε να πει "καλημέρα" πάλι καλά. Είναι ένα στάδιο πάνω από την αμοιβάδα.

Jenna H. είπε...

Κύρ Γιάννη, τη γυναίκα σας τη μαύρη την πήρατε επειδή την ερωτευτήκατε ή επειδή θέλατε να σας γιατροπορέψει στα γεράματά σας; Δεν είστε σαφής, ώστε να καταλάβουμε πλήρως το χρονογράφημά σας

Caktos είπε...

Βάταλε
μην την πιάνεις στο στόμα σου εκεί πάνω που βρίσκεται
[Πιάσε τίποτ άλλο, ό,τι βρεις μπροστά σου]

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γς σας διαβάζω στου Σαραντάκου και μου αρέσκετε πολύ. Θέλετε να τους καραφλιάσετε εντελώς περνώντας στην αντεπίθεση; Δώστε μου το email σας να σάς στείλω τις αποδείξεις ότι ο Ζάκ Κωστόπουλος έπαιρνε 1.200 ευρώ το μήνα, επειδή ήταν φορέας του έιτζ. Τόσο είναι το επίδομα για όλους τους ειτζιανούς στην Ελλάδα. Δηλαδή έπαιρνε στα 33 του παραπάνω απ'οτι παίρνετε εσείς στα 75 σας απο τη σύνταξή σας!
Κι όμως: Δεν του φτάνανε τα 1.200 γιατί ήταν πρεζάκι. Και πήγε να ληστέψει για να πάρει τη δόση του. Πέστε τα αυτά στου Σαραντάκου, να μάθουν ποιόν προστατεύουν. Ένα κατακάθι της κοινωνίας που δεν μπορούσε να ζήσει με 1.200 το μήνα, όπως ζούμε όλοι εμείς οι κανονικοι άνθρωποι

Caktos είπε...

Ας τον αφήσουμε ήσυχο το δύστυχο.
Κατά τα άλλα όλοι δεν φταίμε γι αυτή την κατάντια ;

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γς, είμαι ο Ανώνυμος 2:05 μ.μ. που σάς είπα να μου δώσετε το email σας. Είδατε πόσο τρομοκρατήθηκε ο Σαραντάκος μόλις διάβασε εδωπέρα για το ειτζιανό επίδομα 1.200 ευρώ που έπαιρνε ο Ζάκ Κωστόπουλος; Αλλα αφού είσαστε κότα και φοβάστε να τους το πείτε κατάμουτρα με όλα τα ντοκουμέντα που θα σάς έδινα, τουλάχιστον αναρτήστε τους αυτό το βίντεο, να πάθουν όλοι συγκοπή.

https://vimeo.com/122906612?ref=fb-share&1

Ο ίδιος ο Ζάκ ομολογεί στις 20 Μαρτίου 2015 ότι εκδίδεται τις νύχτες σαν πόρνη, ενω γνωρίζει πως έχει έιτζ. Κι έχει δίπλα του την Κατερίνα Μάτσα του 18 ΑΝΩ η οποία ισχυριζόταν ότι τον είχε θεραπεύσει απο τα ναρκωτικά. Τολμήστε κ. Γς, αναρτήστε το βίντεο να δούμε τί θα πούν εκεί στου Σαραντάκου που κάθονται και προστατεύουν ένα ρεμάλι της κοινωνίας που κολλούσε τον κόσμο έιτζ τα βράδυα που εκδιδόταν σαν πόρνη

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γς ξέχασα να σας πω ότι η πουστάρα ο Ζάκ καθύβριζε και την Αγία Πίστη μας. Δείτε τον εδώ να ξεφτιλίζει τη Μητέρα όλων μας την Παναγία.

http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/tΗΝ-ΧΟΥΝΤΑ-ΤΩΝ-ΤΟΙΟΥΤΩΝ-ΔΕΝ-ΤΗΝ-ΠΙΑΝΕΙ/

Μοστράρετέ τους το δημοσίευμα να πάθουν όλοι συγκοπή στου Σαραντάκου. Κάντε το σα μνημόσυνο στην αείμνηστη τελευταία σας σύζυγο τη μαύρη που ήταν πιστή χριστιανή

Caktos είπε...

Υποπτεύομαι ποιος είστε, αλλά σας παρακαλώ να σταματήσετε.
Ούτε θέλω, αλλά ούτε είναι επιτρεπτό να τα μεταφέρω αυτά στου Σαραντάκου.
Αλλλά ούτε και εδώ.

Σας ευχαριστώ πάντως για την αναφορά σας στην Αγια αυτή γυναίκα

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γς, δεν θα είστε μόνος, θα έχετε υποστήριξη. Μόλις ανεβάσετε το σχόλιο για το ειτζιανό επίδομα 1.200 ευρώ και τις ύβρεις του Ζάκ εναντίον της Παναγίας μας, ο Σαραντάκος θα γίνει Τούρκος, θα λυσσάξει τόσο πολύ που θα σας μπανάρει για μιά βδομάδα.
Αμέσως θα βγούμε εμείς στην «Ομάδα Αλήθειας» και στο «Δεξί Εξτρέμ» και θα το κάνουμε μεγάλο θέμα: Αυτοί είναι οι Συριζαίοι, ο μπλόγκερ Σαραντάκος έκοψε τον καλύτερό του φίλο Γς γιατί είπε την αλήθεια για την πουστάρα τον Ζάκ και άλλα τέτοια. Θα το αναδημοσιέψουν και τα άλλα νεοδημοκρατικά ιστολόγια, ο Άδωνις στο Τουιτερ, θα γίνει χαμός. Θα χεστεί πάνω του ο Σαραντάκος που όλη η Ελλάδα έμαθε τί δεινός λογοκριτής είναι, και θα σας επαναφέρει ζητώντας σας δημοσία συγνώμη. Τολμήστε κ. Γς στη μνήμη της γυναίκας σας

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη που επεμβαίνω κι εγω στη συζητηση, αλλα όντως ο ζαχαριας κωστόπουλος ήταν μεγάλο κάθαρμα. Δείτε τον εδω ντυμενο γυναικεία να λεει πως "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ"

http://greeknewsondemand.com/2018/09/23/η-μακεδονία-ανήκει-στα-ππρ-μας-βιν/

Ανώνυμος είπε...

@ Γς


Καλησπέρα ! Να σε ρωτήσω κάτι φίλε ; Είσαι καθηγητής πανεπιστημίου, γενετιστής. Ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά σε αυτή την χώρα δηλαδή. Επίσης συγκροτημένος , καλός άνθρωπος, με γνώσεις σε πολλά πεδία. Γιατί δεν γράφεις κάτι σχετικό με την επιστήμη σου ( ή με οτιδήποτε άλλο γνωρίζεις καλά ) ώστε να σε διαβάσουν άνθρωποι που δεν είχαν την τιμή και την χαρά να σε ακούσουν σε ένα αμφιθέατρο ή ένα εργαστήριο για παράδειγμα. Δεν είναι ότι θα ανέβεις πολύ στην εκτίμησή τους μόνο. Αυτό μπορεί και να σου είναι αδιάφορο, αφού εσύ ξέρεις καλά τι αξίζεις. Είναι που θα προσφέρεις κάτι σημαντικό - σαν δώρο - και θα σε μακαρίζουν.

Υ.Γ. Μου θυμίζεις λίγο τους δια Χριστόν σαλούς. Ενώ είσαι κάτι πολύ σπουδαίο, θές να δείχνεις κάτι πολύ κατώτερο. Ας είναι . Σου εύχομαι καλή υγεία και ευτυχία.

Caktos είπε...

στείλε μου ένα ε-μαιλ σου στο sourdis@otenet.gr για να σου απαντήσω
ευχαριστώ